Valparna är nu 5,5 v. och det märks! Mycket mer aktiva protesterar mot att vara inne i valplådan på kvällen trots att de är ute i stort sett hela dagarna. Danielle är nu inte riktigt lika intresserad av att dia dem mer oftare än var 4:e tim. vilket hon gjort tidigare och därför har helt ”plötsligt” blivit aktuellt med 3-4 mål med riktig mat. Normalt börjar vi med riktig mat vid 3v men denna gången har de haft väldigt bra tillgång på mammas mat så det har tagit lite längre tid att börja avvänjningen. Färskfoder (Mush) på morgonen sen blötlagt torrfoder och senare antingen eller. De blir vana vid båda sorternas mat vilket är bra då Gunnel alltid ger färskfoder till sina hundar. Det är Gunnels valp som bytt namn från Jaya till JAZZA. Jajja (Jaya) är ju åtminstone för oss göteborgare lika med fy och även i Skåne säger man ju ja ja när man ”kommenterar” något så nu heter hon Jazza vilket passar henne väldigt bra då hon ”dansar” fram i alla lägen. Jatzi är mycket lugnare men börjar få fart på sig nu också. De brukar jaga varandra ute så det står härliga till.
Så efter lite jobb med SKK registrerings avd. så blev det bytt i stamtavlan.
Vi har haft lagom väder med inte alltför varma dagar så töserna har både lekt och sovit ute mest.
Ha fortsatt fin sommar
Vi hörs
Jill