Idag är våra supertjejer 12 dagar. Båda två väger (ca 1 kg) och är lika stora vilket de också var från början. 360 resp.370 g vägde de första dagen 21/5. De är väldigt tillfreds med livet och sover lugnt och tryggt det mesta av tiden. Danielle sköter så väl om dem! Danielle mår också jättebra och idag tog vi stygnen och såret ser fint ut!. Lasse är så duktig på sånt här ”pillejobb” så han gör det mesta medan jag assisterar. Vi har denna gången låtit valpköparna bestämma namnen på valparna och de kommer att heta JAYA & JATZI med prefixet Åbyfjordens förstås. Vem som får vilket väntar vi med ett tag då vi vet vilken valp som matchar resp. valpköpare bäst.
Jag känner fortfarande en stor tacksamhet för att vi fick dessa två tikar trots allt då anledningen till snittet var placentaavlossning vilket innebär att alla valpar kunde strukit med. Det hade varit fruktansvärt.
Fortfarande så känner jag mig ledsen över de som väntat och inte fick någon valp. Men sånt är livet det går inte alltid som man tänkt sig.
Ha en fortsatt fin vår alla.
Vi hörs
Jill