Ja nu är valparna redan 10 dgr gamla. De matas och sköts exemplariskt av mamma Evita. Hon matar dom ca varannan var tredje timme och det syns.smiley Alla har gått upp som de ska i vikt (riktiga knubbisar) och rör sig mer och mer för varje dag. Ännu har de inte öppnat ögonen men de händer säkert efter helgen då de är 12-13 dagar gamla. De hör inte spec.bra nu heller men känner av dofter/lukter desto bättre. Kommer Evita in till dom så sätts det igång av både ylanden och pipande. Jag ligger inne i valprummet och HÖR mycket väl när de ska få mat under natten. Så åttatimmars sömn är bara att glömma smiley men det vet/visste jag ju innan. Det är såå härligt att se och ha de små så lite obekväma saker får man ta.

Än så länge är det ju ”besöksförbud” men efter 24 juli då de är tre veckor så kommer alla våra (klara!) valpköpare hit, olika dagar och tittar på valparna. Alla som vill får komma med önskemål om vilken/vilka av valparna de skulle vilja ha men vi kommer att ”matcha valp” med köpare när de är ca 6-7 v. Vi ser dem varje dag och kan lättare avgöra var en valp passar bäst. Detta har fungerat väldigt bra i alla kullar så jag hoppas att ni tycker det blir bäst så även nu.

Vi har haft en otroligt fin vecka, vädermässigt och hoppas det fortsätter så, lagom varmt med sol.

Vi hörs….
Jill