Nu är det inte många dagar kvar för Evita. Hon är rejält rund om magen så är det inte maten som varit för mycket av smiley så har hon många valpar tror vi. Det känns alltid lite oroligt inför förlossningen då det kan hända såå mycket. Vi hoppas och tror att alla valpar mår bra och de är så välkomna. (Bilder på Evita finns ju också på FB).

Evita mår väldigt bra och är fortfarande med på promenaderna fast det går långsamt. Hon vill absolut gå med så vi anpassar både längd och takt efter henne.
Midsommar har passerat och vi hade Gunnel här med sina (nu tre!) hundar. Jättefint väder har vi haft och har nu också. Kanske lite för varmt för Evitas del men vi brukar fukta ner hennes päls så att hon känner sig svalare. Det gäller även de andra hundarna.
Jag har i veckan klippt henne igen så nu är hon riktigt korthårig och det känns säkert bra i värmen. Dessutom så är det ju enklare att hålla henne ren & fin, med kort päls

Valplådan är på plats och snart får vi väl flytta in i valprummet både Evita & jag. Vi behöver oftast inte introducera lådan mer än någon dag före förlossningen för Evita VET när det är dags och då vill hon vara i valplådan. Innan så är den inte speciellt intressant.

Nu håller vi alla tummar & tår för att det ska bli en bra & lätt förlossning med många härliga valpar.
Här ett foto på Evita’s senaste kull 9 st!
Vi hörs…..
Jill