Dagarna går fort nu. Evita blir rundare för varje dag! På lördag går hon in i 7:e veckan och man bör då kunna känna valparnas rörelser. Det är väldigt mysigt att känna de små liven i magen. Evita är väldigt nöjd och glad hela tiden, går med på alla promenader även om det går lite saktare på sluttampen. Hon är ständigt hungrig men ska ju inte äta så mycket mer men jag delar upp maten på 3 tillfällen då det är mindre plats i magen nu.
Snart är det midsommar och då kommer Gunnel upp med sina hundar och det är så trevligt.
Vädret som man måste prata om är ju verkligen typiskt svensk sommar med växlande regnskurar och sol smileysmiley Hoppas (faktiskt) det blir så sen också för vi vill helst inte ha tropisk värme när Evita ska ha sina små.

Scarfen som Evita har om halsen är en ”insekt-shield scarf” som håller fästingar borta då vi inte gett Evita någon Bravecto i år r/t dräktigheten.


Vi hörs…..
Jill