Vi har varit i Skåne i helgen. Jag och 2 hundar, Danielle & Fanny åkte ner till Gunnel för att supporta henne och Cecilia vid utställningen i Hässleholm, på söndagen. Flisa & Folke ställdes ut! Lagom varmt och soligt var det också så vi var väldigt nöjda.

Folke fick BIR och Flisa blev BIM

GRATTIS till er alla och tack Gunnel & Cecilia för en härlig helg smiley


På kvällen kom fam. Plars m. Mio (Clayhill Etienne) för att hälsa på hos Gunnel och jag fick träffa Mio som jag inte sett sen jag var hos Katarina i Siljansnäs (2017) och parade Evita. Det resulterade i en kull på 9 valpar alltså en riktigt lyckad parning smiley
Om det blir så denna gången också vet jag inte ännu då det inte gått så lång tid sen vi parade Evita med Gautier. Vi hoppas förstås att det blir många fina friska valpar denna gången också.
Evita mår i alla fall väldigt bra så det är bara att vänta och se!

Vi hörs….
Jill