Under veckan som gott har vi haft flera besök, både av kommande valpköpare? och tid. valpköpare. Anna & Mats med NORI (Åbyfjordens Felicia) har varit här på besök hos oss. Som vanligt så fick hon ett ”glatt” mottagande av flocken på RÖD. Efter några minuters hälsande läs skällande så blev de tysta och kunde uppföra sig riktigt bra inne. Vi gick också en promenad till alla hundars förtjusning.
Vi tackar för besöket och hoppas på det blir en återkommande vana.smiley
Evita och jag har också börjat en ny kurs. Spaniel/Retriever apportering. Riktigt kul. Mycket riktigt så var det 2 Labbar, 1 Tollare, 1 Flat och Evita. Evita är jätteduktig. Apportering är något som alla våra hundar tränar mycket på i form av uppletande och samtidigt apportera. Men då är de ju alla ihop och ordningen blir därefter. En av Barbet:erna finner ”grejen” som är gömd och påbörjar att springa/apportera med den till mig men då kommer oftast Fanny(Pumin) och snor den och sticker. Oordning men roligt har de.
Därför försöker jag gå kurser med en & en så att de verkligen visar vad de kan och får lite ”egentid” också. Mycket uppskattat av den som följer med på kursen men inte av de övriga!!
Till helgen åker vi en tur till Skåne och hälsar på både Cecilia & Gunnel samt en visit till Sara & Johan.
Vi väntar fortfarande på löp och hoppas det kommer igång snart.

Vi hörs…
Jill