Hej allesammans som ibland läser min blogg. Det har varit ett LÅÅÅNGT uppehåll nu men vill nu försöka hålla uppe lite info. om kommande projekt. EVITA & GAUTIER.
Evita känner ni till sen tidigare Hon har haft två kullar och nu ville vi pröva en tredje kull.
Gautier är en otroligt meriterad hane som bor i Holland. Han har väldigt fin stamtavla är något mindre än Evita och dessutom mycket låg inavel 1,0%. Vi hoppas mycket på denna kombinationen!!
Gautier är en brun vacker hund men har också den genen som kan ge ”färgade” valpar som Evita har. En förutsättning för att få dessa vit/svarta (i vissa fall även vit/bruna) valpar är att båda föräldrarna har denna gen S/sp. Vi får se vad som kommer men det viktigaste är att det blir friska sunda valpar.
Danielle som fick sina 5 valpar förra året hade ju 2 st med denna färgen HUGO & HECTOR. Övriga var svarta med lite vit! Lika underbara allihop.

Våra andra hundar Tova, Danielle, Asta & Fanny mår alla bra och njuter av livet ffa nu då vi kommit hem från vår resa till Sri Lanka & Bali. Det var en underbar resa! Soligt, varmt, god mat & fina stränder. På Sri Lanka hade vi inte varit på 15 år så det hade förändrats mycket …till det bättre…. med många nya hotell och restauranger. Bali är ju underbart också men där märker man inte så stora förändringar sen sist (2014). Jo det hotellet vi bodde på då hade köpts upp av en japan och byggts om. Så det var väldigt annorlunda nu men vi bodde inte där nu.
Hundarna var på pensionat i Färgelanda 14 dgr. Det är det enda som jag tycker är jobbigt…. att åka från vovvarna, men de har varit där förr och verkar trivas väldigt bra.
Nu väntar vi bara på att Evita ska löpa så att vi kan planera för resan till Holland
HÅLL TUMMARNA FÖR ATT LÖPET KOMMER IGÅNG (i april).

Vi hörs…
Jill