Nu är det klart! Vi kommer att para Danielle till nästa löp som troligen blir i slutet av maj/början av juni. Jag har med hjälp av min vän Sylvie funnit en utmärkt hane till Danielle i Holland. Han har en riktigt fin stamtavla som passar Danielle, också från utmärkta HD linjer och bara 1,9% inavel.
Brigitte Waller som äger hanhunden, Bowie (Barbedoux Mr Bubble Lolly), har mycket stor kunskap om Barbetrasen och har godkänt och bedömt att detta är en riktigt bra kombination. Det är hon och Elisabeth K. som skrivit Barbetboken.
Danielle har gjort ögontest u.a, vi har tagit en DNA-test som de vill ha i Holland på alla hundar som ska paras.
Valparna kommer troligen att bli både svarta & harlekin ( vit/svarta) och det känns extra kul då Danielles pappa Da Vinci (de la Colline des Violettes) är just vit/svart.
Vi ser fram emot detta och hoppas allt går som planerat!
Så nu väntar vi bara på att Danielle ska börja löpa.

Här ser ni Bowie. Väldigt snygg kille smiley
Vi hörs…
Jill