Nu var det ett tag sen jag bloggade. Efter Barbetträffen har mörkret lägrat sig över Sverige med regn & rusk mest varje dag.
Tur att man kan tända ljus inne och ha det riktigt mysigt emellanåt. I december har vi haft 5 löptikar nästan samtidigt. Så VI hade det riktigt mysigt smileysmiley

Som tur var så var det bara två kvar i löp under julen då här var som vanligt mycket tvåbenta och nu i år ytterligare 1 hund., Jennies(yngsta dotterns) nytillskott , en Aussi vid namn Freja. Dessutom hade vi två katter som Linda hade med totalt 20 människor, 9 hundar. 5 katter i huset som firade jul i dagarna tre. JÄTTEMYSIGT hade vi (inomhus) för ute regnade det hela helgen.

Till nyår kom Gunnel med sina 4 hundar så då blev det 10 hundar varav 8 Barbet då vi passade Lottas hund (Åbyfjordens Fleur) ZOYA. Systrarna Flisa och Zoya (Fleur) hade lite väl kul ihop och tyckte de kunde ge sig ut på långväga äventyr, så det blev lite extra koppelträning för att hålla ordning på dem.

Det nya året startades med deltagandet på My Dog där Danielle blev BIM fick Cert, Nordiskt cert och blev bästa tik på torsdagen.
Vi hade nu i år fått till en Barbetmonter på My Dog, genom flitigt förhandsjobb av Cecilia som har Åbyfjordens Folke. Vi var sen många som ställde upp och representerade vår fina ras under alla utställningsdagarna 4-7/1 TACK ALLA SOM HJÄLPTE TILL!!

Ser man framåt, till våren, så kommer jag att gå kurser hos Susanne (Din hundskola) med både Evita & Danielle och ev. passar någon kurs till Fanny också.

Närmast blir en välbehövlig semester från vårt underbara regntunga Sverige men sen så…..

Vi hörs…………
Jill En av de få dagar då vi haft vinter här på västkusten 2017/2018.