I förra veckan var vi hos Berit & Svein-Eric i Norge och hälsade på TUVA’s (syster t. Danielle) valpar. Alla nio var så fina, 6 v. gamla. Den härligaste tiden är nu även om de är lite väl aktiva i den åldern ibland. smiley1 TIK ÄR OTINGADsmiley Vi hade några härliga dagar där med fint väder, god mat & dryck samt underbara valpar, hundar och värdfolk! TACK BERIT & S-E !!

I tisdags så var jag med Fanny på avslutningen av kursen (STARTKLASS f.d Lydnadkl1) och hon skötte sig väldigt bra på den inoff. tävlingen vi hade. Evita fick också vara med och starta och trots att hon inte övat det minsta så gjorde hon också en väldigt bra ”runda” ,lika bra som de som gått kursen! Vill med detta skryta om Barbet som ras…de är otroligt följsamma och lättlärda!! Mer skryt följer!!!!
Idag började Danielle på NW kurs. Hon har gått NW1 tidigare men då det inte blivit någon träning här hemma sen dess så ville jag se om hon kom ihåg det. YES!! Hon var superduktig och jag har börjat fatta hennes markeringar bättre så vi gjorde 3 sök snabbt och effektivt och rätt! smiley Bäst i klassen förstås!!! Nästa gång ska Evita få följa med för att se om hon också kommer ihåg. Hon har också gått NW1!.

Imorgon kommer Gunnel hit över helgen och som avslutning, på söndag, så ska vi åka på BARBETTRÄFF i Jonsered strax utanför Göteborg kl 13 – 16: Alla som läser detta och kan komma, GÖR DET! inbjudan finns på FB, Louise Ekeroth Simons står som värd.

Ha det så bra i höstmörkret !!

Vi hörs
Jill