TOVA HAR BLIVIT MORMOR…………
I måndags 18/9 fick Tuva (Åbyfjordens Dream of Daisy) sina valpar 9 st där också fast fler tikar än här hemma 2 hanar och 7 tikar Pappa till kullen är Tamino vom Stufener Schlossberg, OLLIE! STORT GRATTIS!smiley
Vi ska åka upp till Berit & SE om några veckor och ”kolla in” barnbarnen.

Som jag sa sist så har vi börjat spårkurs och först fick Evita vara med och hon har då verkligen inte glömt hur det gick till. Otroligt fokuserad och duktig. Gick tre spår utan minsta tvekan. Danielle fick följa med andra gången och även hon var duktig men något mindre fokuserad. Sista gången får Evita följa med igen. Hon är så på hugget…väldigt rolig att jobba med.
Evita har jag precis klippt ner ordentligt även på benen var jag tvungen att klippa kort. Precis som förra gången efter valparna så var pälsen extremt tovig så det var bara att ”skala” henne.Inte så snyggt men praktiskt!
Fanny börjar sin kurs i lydnad första veckan i oktober. Ska bli intressant att se hur hon tacklar det. Vi har gått två kurser men det var i vintras och då var allt OK.
Vår valp Greta (Ukeme?) kommer att stanna hos Annas mamma under deras semester och det tror jag blir mycket bättre för henne. Vi var och hälsade på Anna m fam & Greta förra helgen och hon var nöjd och glad. Tack Anna & Morten för titten!!
Vi var nere i Skåne alltså, hos Gunnel och hos Johan&Sara. Mycket trevlig helg, tack alla!!

Vi hörs……
Jill