Tomt i huset är det nu igen. Visserligen har vi ju fem hundar kvar men när alla valparna lämnat så känns det väldigt tomt. Messi (Åbyfjordens Gregory) hämtades lite tidigare, redan i torsdags så helgen har varit lugn. Denna gången kändes det extra jobbigt vid valputlämningen ffa de sista två, Grace & Messi.

Gunnel var här några dagar i denna veckan och det är alltid väldigt trevligt att ha henne här. Hennes hundar fick bekanta sig med Messi som var den ende som var kvar. EBBA & TOVA(!?!) var riktiga surkartar medan Flisa tyckte valpen var ganska kul att jaga. Danielle har för tillfället ingen kärlek till några valpar för hon har varit lite skendräktig och letat grottor ute till ”sina valpar”. Märkligt att både Danielle och Tova gör så…letar lyor ute … Evita har inte gjort så alls. Undra om det (beteendet) ärvs från mor till dotter?
Idag var vi på Smögenbryggan och shoppade lite till Lasse, STOR REA överallt!!. Fanny & Asta var de enda som fick följa med. Mycket nyttigt för Fanny som inte alls är bekväm med så mycket ljud, människor och annat. Det har tyvärr blivit alldeles för lite ”social träning” för Fanny men vi har haft att göra hela sommaren. Jag får ta med Fanny ut oftare! Vi åker till Skåne till helgen och då blir det i alla fall lite träning för henne också.

På tisdag så börjar vi med kurser igen, först spår-kurs. Vi behöver komma hemifrån och göra något. Har inte riktigt bestämt vem jag ska gå med, då både Evita & Danielle gått sån kurs redan men som sagt så skadar det aldrig med lite repetion.
Sen blir det lydnad1 för Fanny som det ser ut nu. Tyvärr blir det ingen Rally2 och ingen NoseWork2 nu utan de kurserna har gjorts om till ”Drop in” kurser. Vi får se om det blir något som passar.

I NORGE så ska Tuva (Åbyfjordens Dream of Daisy) snart ha valpar omkr.20/9.och det blir spännande att se vad som kommer då. Vi håller alla tummar&tassar för en lycklig och fin födsel. smileysmileysmiley
Ha en fin september
Vi hörs………..
Jill