Nu är det nästan slut på detta senaste projektet ”EVITA & MIO” Vi har levererat alla valpar utom en som stannar till lördag,medan Birgitta & Anders ”gör fjällen” en vecka. Torres (Åbyfjordens Ebbe) väntar både på sina ”föräldrar” och en ny lillebror, MESSI (Åbyfjordens Gregory) Torres kommer att följa med och hämta och det blir härligt att se honom igen.
Fyra valpar till Skåne, tre till Norge och två till Västra Götaland.
I måndags hade vi valpbesiktning och alla fick väldigt fint utlåtande! Inte en anmärkning på någon av de nio! Underbart!
När man ser tillbaka så var det helt rätt beslut att ”ta sommarvalpar” för trots att de varit så många som nio så har det gått väldigt smidigt oftast. Visst har jag ”svurit” när jag kommit upp på morgonen (kl.06 ca) till ett nerbajsad valplåda och sen kök, men efter en halvtimmes sanering har jag ändå varit nöjd att se dessa goa glada små valpar och verkligen tänkt att de är helt underbara, egentligen. Dessutom så har de efter att de fått mat lekt en stund och sen somnat in,så jag faktiskt har kunnat lägga mig igen fram till kl 9 nästan! En sån lyx!!!
De har kunnat vara ute jättemycket, ätit ute, lekt ute mm. I ur & skur för vädret har varit si sådär men helt ok för valpar.
Väldigt sociala har de också blivit då vi haft besök av både blivande valpägare samt de som bara velat titta på rasen, BARBET.
Nu har vi (SNART) 1 1/2 vecka som vi kan ”leva livet” innan vi får tillbaka en valp ÅBYFJORDENS GRETA för passning i 14 dgr!!!!!
Men imorgon kommer Gunnel med sina vovvar och det ska bli sååå kul att träffa dem alla igen.
Då nu alla hundarna väntar på mig så avslutar jag bloggen för idag!

Vi hörs……..
Jill

PS Jag hoppas många ”Åbyfjordare” KOMMER PÅ DEN STORA BARBETTRÄFFEN I MAJ 11-13,2018 Se Barbetklubbens hemsida på Internet eller Åbyfjordens kennel på FB