Jösses vad tiden går. Idag är Evitas valpar 6v.De har fått sina namn och var dom hamnar är nästan helt klart. Alla hanarna är placerade men lite frågor kvarstår bland tikarna. Att fyra valpar hamnar i Skåne, tre i Norge, en i Uddevalla och en i Gullspång är dock klart
En tik kommer att komma till Berit i Norge som redan har (Åbyfjordens Dream of Daisy) TUVA och det är den tiken som med stor säkerhet kommer att gå i avel om allt blir som vi tänkt. Därför ska Berit (och jag) försöka välja ut den som ser ut att passa bäst. Berit kommer hit nästa vecka och då gör vi det slutgiltiga valet.

Namnen på denna G-kull har jag tagit inspiration från ”filmvärlden” tack vare att GIT ville ha namnet GRACE på ”lillasyster” till EDDA (Åbyfjordens Edda f 26/1-16)smiley
Tikarnas namn blir GRACE, GINA, GILDA & GRETA
Hanarna heter GARY, GREGORY, GORDON, GILLIS & GABRIEL.

Som sagt i stort sett bara 2 veckor lite drygt kvar sen börjar ”utdelningen”. En hane kommer vi dock att behålla till lördag 9/9 då Birgitta & Anders ska vandra i fjällen. Ytterligare passning blir det i slutet av september då vi ”återfår” en tik i 14 dgr då Anna m fam. ska på semester. ”Det tar aldrig slut smiley!!!”
Men efter det så ska jag och antingen Danielle eller Evita åka på läger till Flen. Cissi med Folke ska också dit och ev. Ulrika med Maroon. Ska bli riktigt kul!!!

Emellan valppassningarna ska vi försöka åka ner till Skåne för jag ,åtminstone, känner att nu måste jag komma hemifrån ett par dagar!

Idag har vi regn och grått så valparna var inte så pigga att vara ute någon längre stund utan det är lek inne som gäller nu. Vi har dock haft ganska skapligt väder hela sommaren med lagom värme och sol! RIKTIGT VALPVÄDER.

Ha det så bra så länge!
Vi hörs….
Jill