Valparna har hunnit bli 12 dagar redan tiden går fort!. Alla nio mår väldigt bra och Evita är en superduktig mamma.
Denna valpningen var helt superbra, lagom tid mellan varje valp, fina friska valpar allihop och inte en enda dödfödd. Det kan inte bli bättre!
Än så länge är det väldigt lugnt i valplådan men jag vet hur det kommer att sjuda av liv inom knappt två veckor så det gäller att ta till vara och njuta av lugnet.
Vi fick ett sent avhopp på en hane men redan har jag haft kontakt med några som är intresserade så det verkar som det löser sig, förhoppningsvis ganska snart. Alla de andra 8 är ”bokade” . Det kvarstår bara att vi träffar de två sista familjerna så är det klart och alla blir då tingade.

I år har det inte varit lika stort ”sug” efter valpar som förra året då vi levererade 12 st Åbyfjordens valpar under vår och sommar. Det kan ju bero på att jag skickade vidare några intressenter tidigt i våras för från början var det ju tänkt att Evita skulle ha valpar först till våren 2018 men då hon började löpa tidigare än väntat så var det bara att så snabbt som möjligt få klar med MIO’s matte Katarina att vi kommer ca ½ år tidigare. Inga problem där och jag fick en fin upplevelse i Siljansnäs. Jag är nu väldigt nöjd med att valparna fötts sommartid och kan få vara ute mycket under sina 8v här.
Om 1½ v. så börjar alla valpköparna komma i strid ström för att titta på valparna och det som känns extra roligt är att 3 tidigare valpköpare kommer att skaffa en valp till från oss. Underbart att få förtroendet att leverera ytterligare en valp till var och en av dem! smileysmiley
Vi har nu sommar hos oss och vi hoppas det håller i sig!smiley

Vi hörs…..
Jill