Evita’s dräktighet fortskrider som väntat. Lite längre sovperioder. mindre lek & spring, vill vara nära och bli kelad med samt växer runt magen. Hon mår jättebra!
Nu har vi varit ute och åkt med husbilen litegrand och det blir det sista innan valparna kommer. Vi var bl.a. i Brevik och hälsat på Harry & Beppe, Astas ”älskling” pappa till B-kullen (11 st) och hans valp Beppe. Det är så kul att se när ”våra” valpar efter en stunds blyghet blir pusstokiga när de kommer på vilka vi är. Tack för en trevlig eftermiddag Mia & Rickard.
Nu återstår drygt 2 veckors väntan på valparna. Det ser vi fram emot och det är spännande att få se hur många och vilken könsfördelning det blir (tikar & hanar).
I helgen som var så har det regnat enormt mycket här Sotenäs ffa på Bohus Malmön som fått översvämning i källare och fördärvade vägar. Vi har också fått mycket regn vilket märks uppe i skogen där det är rejält blött. Som tur var så har vi varit borta under det värsta dygnet! Men idag har solen lyst hela dagen smiley så vi hoppas det torkar upp.
Om någon har missat senaste fotot på Evita med begynnande växande mage så kommer det här.

Vi hörs……….
Jill